Atle og Marion i TROLLS

Johanne Svendsen Rognlien

Kategori: Nyheter

Se flere artikler

Filmen TROLLS er laget av folka som står bak suksesser som Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda og Dragetreneren.

Dreamworks’ siste film er en eventyrlig komedie med fantastisk musikk. Trollene i filmen er basert på det danske “Lykketrollet”- ja, du veit de trollene med de enorme øynene og fargerikt magisk hår som flere av oss gikk rundt å drasset på i barndommen.

Trollene er kjente for sitt lykkelige og muntre vesen, men lykken snur raskt når flere lykketroll blir bortført av de regntunge og deppa Bergenserne i den kommende animasjonsfilmen. Da må det evig positive tollet Poppy søke hjelp hos den skeptiske Kvist. Sammen legger de to ut på et eventyr til en verden som er helt ukjent for dem.

Det er selveste musikeren Justin Timberlake som har, utover å låne bort stemme sin til hovedkarakteren Kvist i originalversjonen av filmen, produsert alt av musikken til TROLLS. Timberlakes siste singel ”Can’t stop the Feeling”, som er intet mindre enn tittelnummeret til TROLLS, som foreløpig ser ut til å bli sommerens store hit. Det er skuespilleren Anna Kendrick som gir stemmen sin til den kvinnelige hovedkarakteren Poppy.

Nå er det altså klart hvem som skal ha de norske stemmene i filmen som kommer på kino over hele landet 21. oktober.

De to suksessfulle artistene Marion Ravn og Atle Pettersen er nettopp offentliggjort som de to norske versjonene av henholdsvis Anna Kendrick og Justin Timberlake.

MarionRavn_Poppy  

Foto: Isabel Watson                                         Foto: Pål Laukli

Tore Fredrik Dreyer, Administrerende direktør i Twentieth Century Fox Norge er glad for å ha med de to artistene på laget:

”Justin Timberlake og Anna Kendrick tilfører TROLLS noe helt eget med sin musikalitet og innlevelse, og jeg håper publikum blir like begeistret for originalversjonen som vi er. Derfor er vi oppriktig glade for at to så dyktige artister som Marion Ravn og Atle Pettersen har sagt ja til å være med og gi den norske versjonen samme kvalitet.”

 


Kommentarer


FLERE NYHETER

Abonner

Vær med blant våre 5000+ påmeldere og få det ferskeste rett på epost