Hvem skal spille He-Man?

Admin Filmmag

31. mai 2017

Kategori: Nyheter

Se flere artikler

I have the power!

Hvis du ikke vokste opp på åttitallet er det gode muligheter for at du ikke vet en verdens ting om beboerne i Eternia. Den barske He-Man, våpenmesteren Man-at-arms (nei, dette er ikke særlig subtilt), comic relief-spøkelset Orko og den onde Skeletor og hans medhjelperske Evil-Lyn (langt fra subtilt, faktisk).

 

Utgangspunktet til He-Man kunne ikke vært særlig mer kommersielt: Lekeprodusenten Mattel var for gjerrige til å kjøpe rettigheter til Star Wars-figurene, men snudde på flisa da de så hvor stor suksessen ble. Dermed satte de i gang sine egne greier, og He-Man, eller Master of the Universe, som det  egentlig heter, ble en umiddelbar hit.

 

Senere fulgte serieblader og en tegnet tv-versjon som satte norske konservative foreldre på prøve da den kunne oppleves på kabel-tv på åttitallet.

He-Man &Co prøvde å myke opp stilen ved å legge inn en moralsk/lærerik sekvens i slutten av hver episode, der man blant annet kunne se den intergalaktiske helten hjelpe gamle damer over gata og huske å ta ut stikkontakten fra brødristeren.

 

Her er en samling gode He-Man-råd:

 

 

Vi skriver selvsagt om dette fordi en ny filmversjon er varslet. Få detaljer er på plass, men vi tipper på mye tull og tøys og temmelig høy Game of Thrones-faktor. Og en passe barsk He-Man, selvsagt. Ja, hvem håper DU blir den barske og sveisne krigerprinsen? Delta i diskusjonen på våre facebooksider!

 

 

Svenske Dolph Lundgren i fiasko-filmatiseringen av He-Man fra 1987.


Kommentarer


Abonner

Vær med blant våre 5000+ påmeldere og få det ferskeste rett på epost