Pustfrarøvende Weisz i uforløste intriger.

28. juni 2017

Kategori: Anmeldelse

Se flere artikler

I vakre, landlige omgivelser i Storbritannia bor Philip (Claflin), en bortskjemt, kjekk og litt enkel mann. Hans velstående verge har nettopp gått bort, og Philip er overbevist om at den avdødes hustru (Weisz) som han ikke har møtt før står bak. Han plotter bestemt frem en hevn, som sakte svinner hen da han får se hvor vakker og hyggelig hun er. Han er enkel, som nevnt.

 

Premisset i My Cousin Rachel er interessant i starten, men kulminerer aldri til å bli mer enn helt ok. Hva slags hevn det legges opp til, om hun er skyldig eller ikke og hva som egentlig foregår i mellom dem er flotte intriger, som det dessverre ikke blir storslåtte resultater av.

 

Når det gjelder skuespillerne synes jeg de har en god kjemi, og Claflin får endelig vist at han klarer å være en allsidig skuespiller. Weisz vet man at er god, og hun gjør absolutt det meste man kan melke fra et litt tynt utgangspunkt. Regissør Michell har på forståelig vis helt sikkert operert under visse begrensninger, da materialet stammer fra en roman, men jeg savner enda mer lidenskap og gift i en film som dette. Til slutt vil jeg gi et stort pluss for nydelig foto, hvor skuespillerne fanges i naturlig lyssatte og vakre omgivelser. Det er sjeldent noe er så pustfrarøvende som Rachel Weisz kledd helt i sort bak et forførende transparent slør.


Kommentarer


FLERE NYHETER

Abonner

Vær med blant våre 5000+ påmeldere og få det ferskeste rett på epost