Annonsering

Annonsering

Du kan annonsere både i printmagasinet og på nettsiden vår. Vi tilbyr gunstige rabatter og kan lage annonsepakker tilpasset kundens behov. Filmmagasinet utgir 8 utgaver på print hvert år, og opplaget er 30.000 eksemplarer på hver utgave. Distribusjonen dekker alle kinoer i de største byene i Norge, samt de fleste kinoer også på mindre steder.

Informasjon om utgivelser, priser og formater for printmagasinet finner du her >> (5mb pdf). For annonser på nettsiden gjelder formatene oppgitt under. Du kan enten levere materiell selv, eller vi kan lage materiell for deg. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Eksempel på bannerannonse 728×90

Annonser på papir

Last ned Utgivelsesplan 2019 med materiellfrist, annonsestørrelser og priser her >> (5mb pdf)

Annonser på nett

Vi har bannere i størrelsen under. Vi kan også lage kampanjeannonser med hesteskoformat etc. Ta kontakt for mer informasjon.

Filmmagasinet er Norges største rendyrkede magasin om film (målt i lesertall og opplag), og har en historikk som strekker seg helt tilbake til 90-tallet. Vi tar sikte på å favne bredt med underholdende tekster om de store filmene, samtidig som vi gjør plass til artikler og spalter som tar for seg kultfilmer, kvalitetsfilmer og uavhengige produksjoner. Norsk film er også et viktig satsningsområde for oss. Du finner oss på de fleste kinoene i Norge.

Følg oss