Amy Pohler er morsommere enn tiss og bæsj.

Admin Filmmag

29. juni 2017

Kategori: Anmeldelse

Se flere artikler

Av Mads Kvalvaag Halvorsen

 

Når hjembyen legger ned collegefondordningen sin, skjønner Kate og Scott Johansen (Amy Poehler og Will Ferrell) at de ikke har penger til å dekke den videre utdanningen til datteren Alex (Ryan Simpkins). Desperate etter å sende henne på college, både for deres egen og hennes skyld, legger de en plan for å skaffe pengene de trenger. Ting går selvfølgelig over stokk og stein – både bokstavelig og billedlig talt.

The House føyer seg inn i rekken av komedier de siste årene der dyktige og populære komikere raskes sammen i en tullete og banal film, der skuespillerne ser ut til å ha det morsommere enn publikum. (Tenk Sisters, eller Office Christmas Party). Historien er enkel, men allikevel lite troverdig. Hvis du legger fra deg all fornuft og historiekritisk sans, er det allikevel mulig å la seg underholde av den noe hysteriske handlingen. I tillegg må du tåle at det vitses om nær sagt alle kroppsvæsker, for man blir tydeligvis aldri for gammel til å fleipe med tiss og bæsj.

Med et svakt manus og grelle visuelle grep, er det i hovedsak skuespillerne som redder denne filmen. Gleden deres smitter i hvert fall delvis over på publikum, og de har et par virkelige morsomme vitser på lager. Særlig Amy Poehler er morsom, uten at hun helt klarer å redde de mest absurde scenene. Totalt sett holder det ikke til at The House blir mer enn en helt ok komedie, som sannsynligvis kommer til å gå raskt i glemmeboken.


Kommentarer


FLERE NYHETER

Abonner

Vær med blant våre 5000+ påmeldere og få det ferskeste rett på epost